Translate Site

enfrdeitptrues

Mijn naam is Angelina den Held. Ik ben geboren in 1969 te Rotterdam en momenteel woonachtig te Hoofddorp/Haarlem. Ik verzamel al dingen zolang ik het me kan herinneren. Als kind waren dat sigarenbandjes en postzegels. Later werden dat cd's (muziek) en dvd's (films & series). Inmiddels ben ik wat muziek betreft overgegaan, of liever terug gegaan naar het verzamelen van elpees.

Op geologisch gebied verzamel ik al een tijdje fossielen, mineralen en gesteenten. De laatste paar jaar heb ik gemerkt dat ik zand wel heel erg leuk vind en ben ik me daar wat meer in gaan verdiepen.

Ik heb inmiddels ook een microscoop bemachtigd en ik val telkens van de ene verbazing in de andere, want wat is zand toch mooi en interessant.

Ik heb mijn kleine systeem camera op de microscoop bevestigd en doe mijn best om mooie foto's te maken. Ik heb geen professionele apparatuur en ben zeker geen fotograaf, maar het plezier dat ik erin heb, geeft me ondanks ik nooit echt tevreden ben over het resultaat, veel voldoening.

Naast mijn hobby's ben ik gezegend met een lieve partner, genaamd Bettina en samen hebben wij twee katten (Noomi en Sookie) en twee honden (Krakle en Foxy).